Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kallt


kallt nattregn
därute står skogen
med tassar och klor




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-02-02 00:38



Bookmark and Share


  Nanna X
Först läste jag "kattregn"
2020-02-02

    ej medlem längre
Årstiden ruggighet och den lite skrämmande skogen i mörkret får fint liv här!
2020-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP