Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kotten

Vintern skådar nyanser av vår.
Kotten undrar var tallarna står.
Tallarna som klarar bränder.
Står rakryggade
när lavan flyter och bänder.

Det flöjtar en fågel i skogen.
Tusselagon fäller tveksamt ut blad.
En vår vind kommer och vänder.
Snart blir det hårdare tag.

Vart världen är på väg?
Vem skall lösningar finna?
Politiker sablar ner varandra
för att valet vinna.










Bunden vers av Flying Anna VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-02-02 04:01



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Så kan man filosofera över en kotte eller något annat komplext och fantastiskt ur naturen omkring oss.
2020-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Flying Anna
Flying Anna VIP