Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SANNINGEN SKALL GÖRA EDER FRIA

Här var det sanningar,
kom och köp !
okända och kända sanningar,
mörkade sanningar,
gamla och nya sanningar,
sanningar man aldrig
glömmer,
behagliga och obehagliga
sanningar,
sanningar som förändrar,
vetenskapliga sanningar,
kom och köp !
köp tre betala för två,
en sanning till kaffet,
två till kvällsthet.

SANNINGEN ! här vare sanningar
till salu,
nyanserade,redigerade,moderniserade,
anpassade,osminkade sanningar,
kom och köp !

Det finns en sanning för alla
och envar.

*





Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 168 gånger
Publicerad 2020-02-02 04:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP