Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fyra frågor till ett jag

Fyra frågor fick hon ställa
för att stilla undran
på vem hon faktiskt var
Det krävde
sin begrundan
fyra frågor är inte många
för den som önskar svar

Vad stillar min längtan?
Vad driver min kropp?
Vad fyller mitt hjärta?
Vad giver mig hopp?

Föll valet ändock på
och kanske
får en hoppas
de gav en ledtråd ändå
till vem hon var
Just då




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-02-02 08:49



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
nuet är stundens barn
2020-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP