Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänner

Regnet öser ner precis som tårarna rinner ner för mina kinder
Detta är slutet för oss
Du älskar inte mig längre
Jag trodde att jag hade hittat hem när jag träffade dig
Men du ville något annat
Så det är här vi skiljs åt
Vi förblir vänner




Fri vers (Fri form) av EmelieeKarlsson
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-02 09:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EmelieeKarlsson
EmelieeKarlsson