Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ansvarstagande


Offerkoftan

Offerkoftan är djupt missklädsam
på mig och många andra.
dags att slänga av den
jag måste ta konsekvenserna
av mina egna handlingar
och ickehandlingar
helt enkelt ta ansvar
för mitt eget liv
och inte skylla ifrån mig
förtryckt har jag varit
men nu
har jag allt att vinna
och ingenting att förlora




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-02 11:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP