Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KRIMINALANTROPOLOGISK BETRAKTELSE

Det är ur nerärvd överlevnads-
instinkt,fullt naturligt för de
som förföljs för sin etnicitet,
och inte kunna verka som andra
samhällsmedborgare,
att de måste ljuga och bedra,
stjäla och även mörda,
för att hävda sin existentiella rätt.

Kriminaliteten är alltså självförvållad
av staten,
som får de monster det förtjänat.

I Usa är 70 % dömda av afrikansk
stam,
och ca : 90 % fattiga sådana,
de har även 25 % fler intagna
än både Kina,sovjet och Iran,
vilket ger en bild över hur orättvist
ett samhälle är uppbyggt.

Kriminaliteten är legitim med ekonomin,
där rättvisan köps och säljs
till högstbjudande.

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 285 gånger
Publicerad 2020-02-02 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP