Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt ur min kommande diktsamling


är

 

 

i mitt inre

en oläkt sårig reva

i vardande

så att stadigt mer

av andra stranden görs synligt

 

där

ur ett skydrag

vaknar jag

till ekot av mitt Ja

 

himlarnas himmel 

rymden rymmer

mitt minne

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-02 12:16



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Man tappar andan inför det stora Alltet ... Du har gestaltat den känslan på ett vackert sätt !
2020-02-04

    Lena Staaf VIP
Nuet och evigheten. Vi finns så länge som någon minns oss.
2020-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg