Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inget stämmer, ser det.

min nya bensin
överallt inuti och överallt utanför

gränden skulle aldrig lämna spår

visa mig på nåt sätt år
att svarta spiraler i syntes
pelare o skrapande vimlande fågel
ytor i kroppen, veck på tungan
stop i vattnet
stopp i vinden

kommer fram och möter skuggan
och stimmen innan gapet

på ett annat språk
allt som lämnats ogjort

nätter i snön
c. carl ser det




Fri vers (Fri form) av Charles Abrams
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-02 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charles Abrams
Charles Abrams