Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte ett tillstånd jag befinner mig i för tillfället, tack och lov. Men ångesten var och är fortfarande en stark drivkraft till mitt skrivande


Min arvedel?

Hela natten väver jag liv
Lägger andetag till andetag till andetag
Väger, mäter, skalar bort, håller kvar
Varje andetag
Ett nytt beslut
Ett målmedvetet arbete
En livlina att klamra mig fast vid tills morgonen kommer med dagen
Morgondagen
Erbjuder ny fast mark
Det går för att det måste
Men hur länge?




Fri vers (Fri form) av Barkarve
Läst 326 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-02-02 18:01



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Den här är superfin. Fantastisk början hur du väver liv av andetagen. Hoppas diktarjaget finner fast mark inom kort!
2020-02-03

  TapioNattulv
starkt, skört, vackert.
2020-02-03

  Rafmagn VIP
Starkt beskrivet! Hoppas att du får lindring genom ditt skrivande!
2020-02-02

  Larz Gustafsson VIP
Det där sista reflekterar jag själv ofta över.
2020-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Barkarve
Barkarve