Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FOTO: ANDERS SUNDIN


ETT NU SOM SKA KOMMA

Jag tänker på ett "nu" som ska komma

Och där ska jag då klamra mig fast

men liksom när jag flydde från Bromma

finns någonting som ligger mig till last

Det är en black om foten som skaver

En boja som jag ej blivit fri

Snart är min gamla kropp ett kadaver

Då har jag slutgiltigt gjort sorti

 

LARZ GUSTAFSSON 2/2 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 238 gånger
Publicerad 2020-02-02 18:46



Bookmark and Share


  Koloristen
Världen är ond och djävulsk. Döden en vinning.
2020-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP