Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hållfasthetslära

 

 

Gå i motljus

spring över öppna fält

öppna alla sinnen

släpp taget

 

se kvällshimlen

hör kajornas skräniga flykt

andas ut i en djup suck

lyft benet för ännu ett steg

 

hör klafset under skon

känn gravitationen mot leran

blunda kort och lätt

acceptera

 

öppna ögonen

väck självmedkänslan

du klarar av det

ett steg i taget.

 




Fri vers (Fri form) av Briza media
Läst 232 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-02-02 18:48



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fint skrivet om hur motstånd övervinns för att klara stegen framåt.
2020-02-05

  alicja lappalainen VIP
känns i orden en stark beslutsamhet.
2020-02-03

  Brunluvan
Släpp taget och acceptera. Fint!
2020-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Briza media
Briza media