Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Profetia

Halvvaken undrar
om du sover lugnt

tankarna värker
ängslan att mista tar över
fel är frågan om vad som är fel

hur ska du orka lova
att du finns kvar var morgon
om jag tror på tanken att du redan gått

det driver dig till
att bekräfta min mardröm
att jag vaknar
och du finns inte kvar




Fri vers av erme
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-02 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erme
erme