Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trött

Slutkörd
Promenad
Familjemiddag
Allt jag gjort

Att det ska vara så tröttande!
Hur kan det vara så tröttande?

Får dåligt samvete
Trött av att umgås med de jag älskar





Fri vers av Mackan 1966 VIP
Läst 168 gånger
Publicerad 2020-02-02 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP