Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden känner alltid




Stenarna kommer
aldrig gråta

inte ens träden.

Deras grenar försöker alltid
omfamna varandra

men som när vi själva alltid
brukar
gå genom isen,

tystnar även dungen till slut
och vänder blicken från.

Men vinden känner alltid
av din närhet,

Den väntar

alltid där vid klipporna
ut mot havet.








Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 171 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-02-02 23:46



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Mycket vackert skrivet.
i mig gör orden ont och du ger tydliga bilder med din text.
tack.
2020-02-07

  Stanley Rydell
Att det är möjligt skriva så vackert om vår stund på jorden! Sorgesamt ljuvt och ömt, med ett aktivt avvisande brottstycke ”vänder blicken från” som gör ont. Så följer smekningen i orden ”vinden känner alltid av din närhet”. Och havet tar alltid emot
2020-02-05

    ej medlem längre
Så fint om närhet o h avstånd och själen som finns kvar likt en viskning i vinden efter vi är borta.
2020-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg