Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Chemistry. Av Jane S.


Kritik på en text (2065) nyrimmat





Möjlig att tolka på flera sätt,
texten läses här lätt,
sådan är verkligheten mera,
litet lik modellerad lera,
formar sig med temperatur samt tid,
tänka sig bara sådant verkligt smid...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 154 gånger
Publicerad 2020-12-04 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP