Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är svårt att se

Hur mycket sorg det ryms i hjärtat

Fast munnen fortsätter att le

Det är svårt att veta

Det kan inget öga enkelt se

 

Men tårarna kan skvallra

Att här är något fel

Ty fast att du ler mot andra

Så är det något som är fel

 

För själen blöder inom

I tysthet du smärtan bär

Och ingen ska få veta

Att hur svårt det faktiskt är




Bunden vers (Rim) av Maria Sundelin VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-03 10:00



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra om hur det kan vara!
2020-02-09

  Millner VIP
Snyggt med rim
"Ryms"
2020-02-03

  ULJO
Tyvärr så talar inte ytan om det inre.
2020-02-03

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att man ser ett leende men inte tårarna i själ och hjärta!
2020-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP