Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bra dag





Varje dag jag känner längtan
efter mer än det som är
är en bra dag

ger mig energi
att trampa upp nya stigar

eller

söka mig fram
på dom som andra har gjort
men som är nya för mig

Varje dag jag känner längtan
efter mer än det som är
är en bra dag




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2020-02-03 11:02



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bra att tänka så och slippa sjunka ner i ett grått dis av ingenting...
2020-02-22

    Peter Söderqvist
Kloka tankar som du låter flyga.
2020-02-10

  Stanley Rydell
Jag förstår din fina text som att du tar avstamp i det som är - som ett mottagande - och där föds din längtan efter mer. Ett slags självgenererande välbefinnande med nyfikenhet som drivkraft!
2020-02-10

    Lena Staaf VIP
Du skriver på ett så positivt sätt om längtan, som en nyfikenhet och önskan att uppleva ännu mer! Inte som en sjuk och destruktiv trånad.
2020-02-10

  charlotte VIP
ra s skrivet igen!
2020-02-10

  Lars Hedlin
Mycket bra!
2020-02-09

  lila fjäderblomman VIP
Häftigt att du motiverar dig så, genom längtan! Jag gör lika dant! Att aldrig stagnera utan... att alltid vilja utforska mer! Kram
2020-02-07

  Karina"Kia"
Att viljan att alltid lära sig nytt,det är aldrig försent i livet.. du är bara så bäst.. se möjligheterna, förnya sig inspirera och bli inspirerad!
Livet är livet<3
2020-02-06

  bittemi VIP
Fina ord om lusten att upptäcka nytt i livet!



2020-02-05

  Ezmeralda VIP
Härligt att känna så.
Nyfikenheten för oss framåt.
2020-02-04

  Eva Helene VIP
Fin och inspirerande läsning!
2020-02-04

  Rise Little One
Törstig efter vad livet har att erbjuda!
2020-02-04

  Olof Lagerhorn VIP
Ja nyfikenhet och glädjen i att
finna nytt är nog en stor del av
det som gör oss till människor.
2020-02-03

  överlevaren VIP
Steg i rätt riktning....
2020-02-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Att fortsätta vara nyfiken på livet och längta, är nog livsuppehållande! Underbart att känna så.
2020-02-03

  M.Eta
Måste väl tyda på livsglädje när man längtar efter något mer. Livet är inte slut än! Bra!
2020-02-03

  Gunnel Eriksson VIP
Förstår längtan men tycker
att vila är nödvändigt på
mellandagar.
2020-02-03

  Blomma-Stjärna VIP
läser och förstår det som att själva längtan efter mer är en viktig ingrediens i att ha det bra - tänkvärt!
2020-02-03

  WyS VIP
Se nya perspektiv ger luft under vingarna.
2020-02-03

  Maria Sundelin VIP
Precis, det är resan som betyder mer än målet många gånger
Kramar
2020-02-03

  ULJO
Släpp vingarna och katsa dig ut och sök. Det är aldrig för sent.
2020-02-03

  Öknens Ros VIP
Kloka ord att ta till sig.
2020-02-03

  KattenKin VIP
Fint med enkla ord om det som är svårare att ta på men som ger livsaptit och energi.
2020-02-03

  Feliaxel VIP
Bra tanke att vilja uppleva nästa dag
2020-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP