Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det sjunde barnbarnet har kommit till världen.


Välkommen!

 

 

en ny liten människa har fötts

oss ett under har givits

det vackraste i världen

som skönaste blomma du är

Välkommen till världen

Välkommen till livet

må lycka och välgång följa dig

allt gott till dig

nu och för evigt

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-07-21 10:34



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Det känns som ett stort GRATTIS är det rätta att säga här!
2020-07-22

  Cikoria Blå VIP
Det känns s
2020-07-22

  Bodingen VIP
Grattis grattis!
2020-07-21

  Kungskobran VIP
mmm barnbarn är höjden av lycka bara gulligull inget ansvar
2020-07-21

    Lena Staaf VIP
Fint välkomsttal till den lilla!
När jag ser en nyfödd så bävar jag för vad allt hen måste gå igenom...Men ändå, så fantastiskt att ha ett helt liv (förhoppningsvis) framför sig.
Och grattis till dig för nya barnbarnet!
2020-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP