Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev till mitt älskade lilla fosterland

Mitt hjärta lider med hur politiker
håller på att trampa sönder skövla dig
de har fullständigt tappat greppet
varje dag pågår attacker på din jord
medan de står & svamlar babblar
en massa tomma innehållslösa ord
de bryr sig inte om att du blir misshandlad
att du bär öppnade blödande sår
du ropar på hjälp men de lyssnar inte
"de behandlar dig extremt illa
som om de älskade se dig lida
helvetes alla plågor svåraste smärta"
det enda de är duktiga på är att fullständigt
krossa det som du en gång bar på...
välfärd trygghet säkerhet & blomstring
istället har de banat väg för nederlag
de hugger ner tar bort drar upp dina rötter
du håller på att vissna ner totalt
men jag lovar dig att fortsätta
stå upp & så nya svenska frön
bevattna dig med näringsfylld kärlek
jag älskar dig & vill vårda sköta
plåstra om dig så mycket som går
ger mig aldrig förrän du blommande står
mitt blod pulserar för dig
du kan alltid lita på mig
du mitt lilla fosterland
håller jag ständigt i hand
aldrig jag släpper taget
vi ska vinna det stora slaget







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-02-03 13:19



Bookmark and Share


    lydriket
Du skriver med en äkta känsla som tar tag i orden och ger dem kraft.

Det blir allt viktigare att se skillnad mellan dem som vill bygga Sverige och dem som vill förstöra vårt land.
De senare är inte en del av oss. Och vi ska inte finansiera dem.
2020-02-03

  Bibbi VIP
Tack för Din klarsyn!
2020-02-03

  Thylacine
Bra skrivet! Klart vi ska vinna det stora slaget!
2020-02-03
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP