Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allra innerst

 

 

 

 

flaskpost guppar

i vassruggens utkant

 

plockar upp den gör jag

öppnar undrande

 

instängd tid rinner ut

i fria luften

innehållets unkna lukt                       

tecknar nyfikna bilder

när näsborrarna nås

 

papperslappen med ord

av fukten omstöpta

till oigenkännlighet

nu uppfattar jag

ett urtida äventyrsspråk

jag delade med dig

huden knottras

när minnet kommer kapp

och inuti

gror en melodi

 

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 283 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-03 13:35



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Minnen - det finns inget som kan väcka känslan av ett minne som just dofter ! Nu består livet av mer minnen än framtidsplaner ...... så känns det ofta. Men kolla in Bengts framtidsplaner !
2020-02-04

    Lena Staaf VIP
En relik från barndomen? Tid som förflutit, ord som flutit ihop, minnen...
2020-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg