Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


* Tre rader vecka 39

Dikten är skriven på ett foto ovan, men den kan inte ses innan censuren godkänt den




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-24 08:25



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Tack för viktig påminnelse!
2020-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP