Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av bilden gjord av konstnären, poeten och författaren Karl-Bo Lundstedt.


"Någonstans bland alla skuggorna står Jesus"


Då jag fick denna bild

kom sångstrofen för mig

"Någonstans bland...

skuggorna står Jesus"


Ibland dold bakom

de mörka molnen

den mörka natten

då tårarna rinner


så finns han i båten

som när han sov

hos lärjungarna

mitt i stormen


"Frågar du icke efter

att vi förgås i stormen?

Visst gör han det men

vill lära oss förtrösta


I tilliten är jag alltid trygg

i löftena, Ordet och bönen

"Himmel och jord ska brinna

men löftena de står kvar"


att vi till sist alltid ska vara

med Herren i det himmelska

där alla tårar ska torkas av

genom Frälsaren själv


som löste oss från synder

och tillkortakommanden

genom sitt för oss en gång

utgjutna Blod på korset




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 601 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-02-03 17:19



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Huvudsaken är att man vet att Han finns där...underbart...
2020-02-22

    carinamnm
Underbara ord om hoppet som aldrig sviker. Fantastisk bild!
2020-02-08

    bittemi VIP
Ord som förmedlar trygghet i tron!
2020-02-05

  mare VIP
Vilka löften
vilken framtid
med Jesus seglar
vi stadigt framåt
han håller i rodret
vi får vila tryggt
oavsett faror
tack!
2020-02-04

  Eva Helene VIP
Stor tillit och trygghet i detta.
2020-02-04

  Karl-Bo Lundstedt VIP
Amen! Halleluja!!
Jaa så kan man verkligen tolka "Bilden", passar perfekt...
Hör av mig snart.
kram applåd p Bo-Märke..

KB
2020-02-04

  Niliboy
Jag hoppas på Jesus, torkar mina tårar.
Å han är cool Jesus som sover när lärljungarna tror att de skall förgås?
Vem är han frågar de sedan han hutat åt vinden och sjön. De blev skrajsna!
2020-02-03

  Koloristen
Fantastisk låt!
2020-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP