Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lakritsmördaren

Jag heter Karolina
och har problem vid mens
jag hatar alla karlar
som hånar hur det känns

jag krigade mot sambon
och hota´han med kniv
han vägrade att lyssna
det blev ett jävla liv

jag fick inte min lakrits
och fast min kniv var slö
så gick den genom sambon
och sedan var han dö

polisen ville ta mig
och sa att jag var dum
då skar jag av han halsen
han är för evigt stum

sen krossade jag rutan
på snutens fina bil
och rånade en godisbutik i Lysekil

och nu äter jag lakrits
för lakrits är så gott
det här att äta lakrits
är faktiskt inget brott




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Millner VIP
Läst 741 gånger och applåderad av 17 personer
Utvald text
Publicerad 2020-02-03 21:02



Bookmark and Share


  Respons VIP
Burleskt och roligt!
2023-03-11

  vakendrömmar
Gillar't! <3
2020-04-22

  SgtChrille
hahahahaha jag måste säga väldigt go läsning.

Fortsätt så :D
2020-03-27

  P-E-H
Underbar läsning!
2020-02-26

  Iréne S Räisänen VIP
Häftigt dikt med stark igenkänning.
2020-02-26

  charlotte VIP
bra skrivet men ganska brutal, och en bra knorr på slutet
2020-02-14

  lodjuret/seglare VIP
Det är kul att skriva en historia på berättande rim. Och 'godis är gott'.
2020-02-11

  Solweig Jansson VIP
Underbar !
2020-02-11

  Maria Sundelin VIP
Hihi, den är så klockren
2020-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP