Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världsliga frågor

När ska pengarna sluta styra
När ska världens krig sluta
När ska alla slippa svält
När ska barn få vara barn
När ska förnuftet ta över
Stora frågor som behöver svar




Fri vers av Feliaxel VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-04 09:33



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, vi är nog många som undrar över dessa dagsaktuella frågor. Tyvärr så är svaren hittills obefintliga.

2020-02-04

  ULJO
Ställ den frågan till Trump och gänget som har makten att bestämma
2020-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP