Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Levande "begravda..."


HÄKTADE!

I sanning arma själar som sitter i häkten
med restriktioner, inga besök, ingen TV,
inte någon dagstidning, 6 kvadratmeters
cellyta. Ingen toalett endast besök för toa
på kommando. Ibland besök av präster.
Frisk luft 1 timme om dagen.

Som häktad ska personen betraktas som
som oskyldig tills annat bevisats. därmed
behandlas som sådan.

Sverige är en av få länder som tillämpar
denna tortyr. Arma själar...




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-04 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje