Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara jag

Nu är det jag som ska läka
Nog pratat om henne
Nog fokus på henne

Som liten var hon centrum universum
Nu är jag vuxen
Och jag i centrum

Hon är en av alla planeter i min galax
Men inte större eller mindre
Inte viktigare eller oviktigare
Än någon av de andra som jag omfamnar i min galax
Nu är det min tur att vara i centrum




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-04 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP