Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I SPEGELNS KLARA GLAS

 

Två vilsna sorgebarn

mötte sin like

 

i spegelns klara glas

 

lade veka livet

i varandras händer

 

byggde ordens helgedom

 

ont fick vara ont

men tåligt buret

 

av kärlekens mirakel

 

kroppar sammanvigda

sjöng till hjärtan lovsång

 

om hopp och tro




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-02-04 17:56



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Stort djup bakom orden...
2020-02-22

  Stanley Rydell
Vackert sinnligt skaldat om det bestående och tåliga i tro, hopp och kärlek!
2020-02-05

  Håkan Grapenfalk
Fint sammanhållen text, allvarsbetonad, innerlig, finns flera flera godbitar att ta tll sig i denna dikt, kanske den allra ljuvaste passagen är:



"ont fick vara ont

men tåligt buret



av kärlekens mirakel"



Handklappar för den Fina!
2020-02-05

  Niliboy
Nä bort med allt ont, Söken Herren!
2020-02-05

  Boel Lindell
Fint skaldat om kärleken som en helande kraft.
2020-02-05

  ULJO
Stark text
2020-02-05

  Feliaxel VIP
Otroligt berörande
2020-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP