Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan mörkret tar över

Jag har sett många silverhåriga kärlekar

glöd i matta ögon

Krokiga fingrar sammanflätade

vemod i värkande händers ömhet



Jag har sett solen lägga sig

Över böjda kroppar

Över hopp och kärlek


Jag har sett det sista ljusets smekning


alldeles innan mörkret kommer



Kanske är det vackert att dö







































Fri vers av bittemi VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2020-02-05 10:25



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Berörande och mycket vackert...känns tryggt och hoppfullt...
2020-02-22

  Anya VIP
Åhh så fint. Känner så igen mig i dina vackra ord om döden. Jag börjar nästan gråta. Bravo!
2020-02-12

  Lars Hedlin
Känslor på hög nivå!
2020-02-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärlekens mirakel finns oavsett ålder och dödens närhet. Vacker och hoppfull dikt, som vågar närma sig det oundvikliga slutet.
2020-02-05

  Emanuel Sigridsson VIP
Jag undrar var i mitt DNA den här texten landar, för landar gör den: som smärtlindring. Kanske kan det vara samma punkt som gör att människor gett sig ut på havet utan att veta om det finns något bortom horisonten.
2020-02-05

  Håkan Grapenfalk
vackert stycke, vackert
2020-02-05

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om livet, kärleken och döden!
2020-02-05

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2020-02-05
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP