Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maktens pyramider

kostymnissarna
klättrar febrilt
i maktens pyramider

de kallar sig
CEO, VD, styrelseordförande,
WTF, whatever

gorillornas, alfahannarnas och -honornas,
uppblåsta egon - de vilkas hela tillvaro
kretsar runt karriär, makt, status, pengar

deras "bäste broder"- nätverk -
de fixar positioner åt sig själva,
åt släktingar och åt varandra

jag bygger
min egen lyckas slott av sand
på sidan om




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-08 15:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP