Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku - kylig vind



kylig vind
viner från nordost
doft av snö




Bunden vers (Haiku) av Annaemi VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-22 10:13



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fin haiku...
2020-02-22

  Emanuel Sigridsson VIP
Det känns som om jag är i Japan och där har jag aldrig varit. Det kan bara betyda att texten äger en hög kvalité.
2020-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP