Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sök mig djupast -


Nattnäste. 2 -


Detta är Allt
som jag klarar av att tala om
innan min röst åter begravs bråddjupt inuti mig;
















Händerna dina var ett stjärnfall.
Som växande Ur.
I jorden.














(Du tar alltid emot mig i Tystnad) -



















Prosa av J-M
Läst 546 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-02-04 20:17



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Jag tycker om hur du använder bilder i dina texter. De ger dikterna så mycket rymd.
Fint.
2020-02-10

    ej medlem längre
När tystnaden talar så mycket mer än ord. Så vackert skriver du saknad, en älskads frånvaro och sorgtyngd längtan.
2020-02-05
  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M