Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Koltrastboet invid strandstugan, eget foto - så här till våren drömmer käringen i strömmen om den mörka fästmannen ... hm...


fjärran och alltför nära

 

det är så lätt att tysta,


så svårt att lystra,


så sällsamt att bli hörd

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Monika A Mirsch VIP
Läst 1177 gånger och applåderad av 28 personer
Utvald text
Publicerad 2020-02-05 09:52



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Texten får mig även att tänka på broderade visdomsord som man förr hängde som bonad på väggen - dessa rader skulle verkligen pryda en vägg och vara en god guide i det dagliga livet !
2020-06-14

  Solweig Jansson VIP
Levnadsvisdom komprimerad och vackert formulerad ! Fint !
2020-06-14

  Ponkla
En stavelse för mycket, men annars bra.
2020-03-29

    Steff...
Skit bra, kort bra!!

2020-02-10

  Eva Helene VIP
Visdomsord à la Monika. Bra!
2020-02-07

  Maria Sundelin VIP
Så sant
Kramar
2020-02-05

    Lena Staaf VIP
Kloka ord!
2020-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP