Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du räcker

Du behöver inte gömma dig där
för mig kan du dansa
din vackra älvdans

Du behöver inte anstränga dig
för att säga något mer inatt
för mig räcker dina andetag

Att känna din kroppsvärme
är som att falla i en ändlös lycka
låt mig falla,låt mig falla

Jag vill ha dig precis när
du är du
då är du som vackrast

För mig är du alltid något
du behöver inte göra dig till det
Så va Dig inatt
jag älskar när du är dig själv







Fri vers av Mortalis
Läst 721 gånger
Publicerad 2006-07-05 00:43



Bookmark and Share


  sockerspöket
vacker dikt :)
2006-07-06

    virre
Bra tema och bra känsla till att börja med, *men* rytmen blir lite ryckig med ensamma ord på ett enda ställe:

"Jag vill ha dig precis när du är
du"

kanske

"Jag vill ha dig
precis när du är du"

rubriken kunde nog vara mer, hrmm berätande om innehållet men...
2006-07-05

  aprilsolen
Det här var vackert. riktigt vackert, och ärligt.
2006-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Mortalis