Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Släpp in kärleken.

Solen skiner idag, så skönt.
Har varit ute på en lång promenad.
I ett snövitt, glittrande av solreflexerna.

Hemma blev det en mugg gott kaffe.
Språkade med min livskamrat.

Satte mig i soffan, fick då se två små
talgoxar som satt på altanräcket.
Så små och söta.

Det lilla gör mig glad och nöjd.
Att få ge kärlek är fint.




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-02-05 13:33



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En underbar text om livsglädje!
Vacker vinterbild, vi har inte haft kyla och snö, väderleken har mest varit som tidig vår.
2020-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP