Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

40-timmar, inte mindre

Om du har sjukersättning, tidigare kallad förtidspension, på halvtid
lär du dig att samhället är anpassat för 40 h i veckan
studier på halvtid, kan bli svårare än dejtingappar och biokemi
arbete där du inte är underutnyttjad, lika snårigt
hitta volontärjobb på Sri Lanka, omöjligt
du får inte vara välutbildad
du får inte ge allt du har
du får inte vara västerlänningen som åker till ö i Asien för att finna sig själv
och åka till en ö i Asien för att finna sig själv är en mänsklig rättighet, eller hur
att säga det är resursslöseri är lika meningsfullt som att tala för en oinkopplad mikrofon




Övriga genrer (Kåseri) av A. Ostsee
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-05 14:27



Bookmark and Share


  A. Ostsee
Tack Qadira!
2020-06-07

    Qadira
Haha härlig
2020-06-05
  > Nästa text
< Föregående

A. Ostsee
A. Ostsee