Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Exsistens

Handens
svalka
smeker
över kinden

känslan av
att ändå
finnas till

Värmen
under mjuka
filten

ger den tyngd
som kroppen
vill

Existensen
kräver närhet

Som när havet
snuddar land

Existensen
kräver närhet

Gåvan i din hand










Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-05 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP