Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betingelse

Om vår jord hade varit
en perfekt sfär

hade det inte funnits
några kontinenter

Det är oregelbundenheten
som gör det möjligt för oss
att existera




Fri vers av stenhur VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-05 14:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Den var perfekt - innan syndafallet.
2020-02-09

  ULJO
Så kan det nog vara
2020-02-06

    Lena Söderkvist VIP
Du lyckas verkligen se det stora i det lilla. Det finns hur många sätt att applicera dessa visdomsord. Verkligen väl tänkt och formulerat!
2020-02-05
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP