Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I MITT HJÄRTA

Du sasde
du finns alltid i mtt hjärta
när du reste
till andra sidan jorden
försöker
att inte rimma med smärta
men hittar inte orden

Som en flyttfågel
du snart kommer åter
att du reste 
du vet att jag förlåter

Undrar om våra själar
då hittar varann
eller om kärleken 
med resan försvann

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-02-05 16:50



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
En undran med mycket känslor i.
2020-02-26

  ResenärGenomLivet VIP
Berörande funderingar...
2020-02-22

  Lars Hedlin
Kärleken omfamnar och för allt hem!
2020-02-09

  ULJO
Sann och äkta kärlek har förmågan att mötas hur svåra än vägarna kan verka.
2020-02-06

  Feliaxel VIP
Kärlekens frågor är många
2020-02-06

  Marita Ohlquist VIP
Era själar kommer att återförenas i kärlekens namn!
2020-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP