Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomrum

Vi stog i ICA min granne och jag.
Mjölken är slut, sa jag. Och smöret.
Det är tomt här.
Säg inte det, sa professorn
och knackade i hyllkanten:
Den är stämd i a. Det är i alla fall något.
Är det nåt att äta, sa jag.
a, sa han. Här finns bokstavskex också.
Och så finns ingenting.
En kollega till mig forskar på det.




Fri vers (Fri form) av Göran Strömqvist
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-05 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran Strömqvist
Göran Strömqvist