Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GRÄNS - tanka

Senkommet snöfall

ritar vit skiljelinje

mellan strand och sjö

oblyga vågor rullar

kränker snövit gränsdragning




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-02-06 17:57



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Läser och undrar om vi får någon snö överhuvudtaget denna "vinter"...:-)
2020-02-22

  Boel Lindell
Det är en vacker bild du målar med din penna, samtidigt visar du din humoristiska ådra. Gillar dessa oblyga vågor!
2020-02-06

  Feliaxel VIP
Det är fint med vinterlandskap
2020-02-06

  Öknens Ros VIP
Vattnet är en naturkraft som"äter"allt i sin väg.
2020-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP