Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SNART LYFTS VI HEM

Snart lämnas allt

som vi har haft

Snart lyfts vi hem

av Herrens kraft

Jag ser mig ej

tillbaka då

Jag ser blott upp

mot himmel blå

Men framför allt

mot Frälsaren

Han ÄR evakueringen!

 

LARZ GUSTAFSSON 5/2 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 149 gånger
Publicerad 2020-02-05 18:09



Bookmark and Share


  Koloristen
JA! Tänk så futtig all politik och filosofi blir när man har detta perspektiv. Ett perspektiv som många gånger tycks saknas hos våra kyrkor och samfund.
2020-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP