Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En mjuk dröm sätter ner sin fot

 

Man får sin stund och hon är

inte den hon blev...längre.

Hon är den hon är. Varken 

bättre eller sämre än så.

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-02-05 21:30



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
En slags acceptans, att vila i det.
2020-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP