Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sveket


Färglös och frusen


Lögnen

inlindad
i lager
på lager

Otät och
läckande
som ett såll

Sockrad
för att dölja
den bittra
smaken

Osmaklig

Ärligheten
bär sitt namn

Också den
utan stolthet

Masken av
vitt
pergament
söker
dölja sveket

Ansiktet
torrt och skört
I avsaknad
av friskhet

Lyser av vånda
i månljuset

När rosen
färglös och frusen
snart ska brytas

För att sedan åter
lämnas
åt sitt öde











Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-06 03:09



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
kännbart skrivet/Mvh
2020-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP