Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nuet

Nuet är en flotte mellan allt som någonsin inträffat och allt som kommer ske.

Att tillbringa för mycket tid utanför flotten kan leda till att man drunknar.

Det enda som är evigt är nuet.




Övriga genrer av Brunluvan
Läst 122 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-06 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Brunluvan
Brunluvan