Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns....

Det finns en gräns
så svår att med
blotta ögat se

Det finns en gräns

Hit men inte mer

Det finns en gräns
för vad en man kan tåla

Det finns en gräns
för alla livets kval

En gräns att inte
halka över

Även om tvålen
känns skön och hal

Det finns en sanning
utan modifikation

Det finns en kärlek
för den som tappat tron

Det finns...........




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-06 13:22



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
väldigt fin
och att använda allitteration Det finns ökar effekten av dina ord/Mvh
2020-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP