Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fata Morgana







ett stycke bort

där en gång
himlen brast
glider ännu
skyar tyst isär
i mångrus
sandar natten
flodens frusna
vatten

och för en längtan
som inte vet
om den vill
eller längre bär
är bortom just
en evighet
dit vägen undan
leder hän
ett stjärnkast
men ack så lång




Fri vers av Jörgen Jalmo
Läst 260 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-02-06 14:33



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En vacker, fundersam dikt...
2020-02-22

  Öknens Ros VIP
Fin dikt.
2020-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Jörgen Jalmo
Jörgen Jalmo