Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt hopp står till tankens kraft. Ovissheten om cellgift imorgon eller inte tynger ned mig. I onödan


Tankens kraft

3,5 h
Det blir ingen match att göra det jag vill
Att göra det jag behöver
Att hinna det en god husmor bör göra...

Hänga tvätt
Vika tvätt
Lägga in tvätt

Maten får sonen hjälpa till med
Hunden får vi se hur vi gör med

Tanken ska hjälpa mig att inte ge upp
Och att känna mig stark
För jag är stark
Egentligen....




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-06 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP