Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ALDRIG SOM DÅ

 

 

Man har samlats igen

till en kväll av nostalgi

Gamla vänner dunkar ryggar och står i

Lite äldre, smått grånade

ler man mot varann

Var det verkligen så här det skulle bli...?

Och när bandet sagt adjö

extranumren tonat ut

går man ut i vinternatten

vackert blå

"Jo visst var det väl bra"

hörde jag en tjej som sa

"Men alla vet att det blir aldrig mer som då"

 

 

Gör den insikten ont

när du stillsamt vandrar bort

är du kanske ännu inte riktigt fri

Det är kampen som pågår

i ditt sinne varje dag

Och du vet så väl:

Du är av annan sort...

 

LARZ GUSTAFSSON 6/2 2020

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 373 gånger
Publicerad 2020-02-06 16:33



Bookmark and Share


  Koloristen
"Snart sitter vi på ålderdomshemmet och lyssnar på Clash" som en välkänd Gävleartist en gång sade. Bra text, Larz.
2020-02-07

  Lottie Ålhed VIP
Välformulerade rader att känna igen sig i
Nostalgi och utanförskap(egentolkning)
Bokmärkning.
2020-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP