Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll

skylten pekar tydligt
åt ditt håll
men jag hittar inte ändå




Fri vers (Fri form) av trerader
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-06 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trerader
trerader